Skip to main content

Veiligheid voorop!

Voor iedereen die op een dak moet zijn, geldt dat de gevolgen van het vallen en struikelen vaak groter zijn dan op andere plaatsen. De hoogte en de zwaartekracht spelen hierin uiteraard een belangrijke rol.

Wij kunnen voor u valbeveiligingssystemen verzorgen, onderhouden en inspecteren. Collectieve systemen in de vorm van hekwerken en/of opstanden, maar ook individuele systemen. Als partner zijn wij in staat hoogwaardige veiligheid te leveren en te onderhouden.

Valbeveiliging

Om te kunnen werken op daken zijn er tegenwoordig heel wat wettelijke regels, Arborichtlijnen en veiligheidsvoorschriften waaraan voldaan moet worden.
Valbeveiliging op het dak ter voorkoming van valgevaar kent vele variaties. Om veilig en comfortabel op hoogte werkzaamheden te kunnen verrichten is het belangrijk dat de juiste valbeveiliging op het dak is aangebracht. Welke beveiliging het beste bij de omstandigheden past is per object verschillend. Onze specialisten kunnen hiervoor bij u op locatie de situatie komen beoordelen en inventariseren.

De specialist in daken en valbeveiliging

Wilt u een veilige en goede oplossing op uw dak(en)? Door ons uitgebreide valbeveiliging assortiment (railsystemen, staalkabeltrajecten, dak ankers, hekwerken etc.) en de vele jaren ervaring als erkend dakdekker kunnen wij voor ieder type dak een oplossing bieden.

PBM - Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico’s aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is dus belangrijk om arbeidsrisico’s te verminderen. Alle PBM’s moeten zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing en CE-markering.

Aanbod

Naast het specialisme in permanente valbeveiliging oplossingen hebben wij ook een groot assortiment PBM artikelen zoals harnassen, vanglijnen, valstopapparaten en positioneringlijnen.

Dakrandbeveiliging

Afhankelijk van bijvoorbeeld architectuur en aanwezige voorzieningen op het dak, zijn de mogelijkheden voor het creëren van een optimale dakrandbeveiliging haast onbeperkt. Hoe hoog moet de dakrandbeveiliging zijn? Hoe plaatst u de dakrandbeveiliging? En welke soort dakrandbeveiliging is het beste voor uw dakvlak?

Wij werken ook op het gebied van dakrandbeveiliging uitsluitend met kwaliteitsproducten en willen voor alle soorten daken en situaties een oplossing tegen valgevaar bieden.

Elk dak is uniek en vraagt om een oplossing op maat tegen valgevaar. Dakrandbeveiliging kan onder meer worden bereikt door het plaatsen van hekwerken, borgingspunten, railsystemen, staalkabeltrajecten, etc. Bijvoorbeeld een staalkabel traject welke veel gebruikersgemak biedt. Zo kan de bijbehorende meeloper eenvoudig en makkelijk bewegen langs het gehele traject, waardoor veilig en comfortabel op het dak kan worden gewerkt. Dak ankers, eventueel in combinatie met het staalkabel traject, kunnen op alle type constructies worden geïnstalleerd.

Vanzelfsprekend voldoen alle onze producten en systemen aan de belangrijke veiligheidsnormen en wettelijke vereisten. Op deze wijze is de dakrandbeveiliging optimaal gewaarborgd.

DE KWALITEIT EN VAKMANSCHAP VAN ONS BEDRIJF:

LAATSTE PROJECTEN

Bungalow
Riethoven

Bungalow
Valkenswaard

Aanbouw
Wintelre

Aanbouw
Echt

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?