Skip to main content

Geschiedenis

In september 1984 startte Ad van Diessen zijn droom: A. van Diessen Dakbedekkingen. Ondanks de economische uitdagingen van die tijd, stonden vakmanschap, uitstekende service en klantgericht werken toen ook al centraal.

Het begon als een eenmanszaak in de Broekweg in Veldhoven: twee garages en een opslagruimte bij zijn ouders, de administratie vanaf de keukentafel.
Met Ad zijn vastberadenheid en de administratieve steun en toeverlaat van zijn vrouw, Marja van Diessen, groeide het al snel uit tot een bloeiend bedrijf!

Het bedrijf kreeg door het harde werken en de volledige toewijding steeds meer opdrachten, waardoor uitbreiding van het personeelsbestand noodzakelijk werd. Een nieuwe locatie werd gevonden aan de Kruisstraat in Zeelst, waar groei en efficiëntie samengingen.

In 2008 is A. van Diessen Dakbedekkingen verhuisd naar de Dragonder 33B in Valkenswaard. Met inmiddels zo’n 25 toegewijde medewerkers staat het bedrijf door heel Nederland bekend als een gewaardeerde speler met een bewezen staat van dienst in dakbedekking.

Robin van Diessen, zoon van Ad en Marja, startte in het bedrijf met klusjes na schooltijd en groeide door naar dakdekker, voorman, uitvoerder, directeur en zet in 2023, als tweede generatie, het bedrijf als volledig eigenaar voort.

DAKDEKKERS MET EEN PASSIE, sinds 1984.

DE KWALITEIT EN VAKMANSCHAP VAN ONS BEDRIJF:

LAATSTE PROJECTEN

Bungalow
Riethoven

Bungalow
Valkenswaard

Aanbouw
Wintelre

Aanbouw
Echt

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?