Skip to main content

Onderhoud

Periodiek onderhoud houdt uw dak in topconditie!

A. van Diessen Dakbedekkingen wijst er op, dat ook een perfect dak enig periodiek onderhoud vergt. Wilt u daar geen omkijken naar hebben, voorzien wij u van een onderhoudscontract.

Steeds meer bedrijven en gebouwenbeheerders zijn zich ervan bewust dat dakonderhoud deel uitmaakt van de beheerskosten van een gebouw. Jaarlijks reinigen en inspectief onderhoud met gelijktijdige uitvoering van eventuele kleine reparaties verlengt immers de levensduur van de dakbedekking. Door regelmatig controles uit te voeren vermindert u het risico op lekkage van uw dak of een eventuele condens lekkage. Daarnaast wordt een opgeleverd project altijd voorzien van 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering.

Dakbehoud vraagt jaarlijks onderhoud!!

Garantie

Omdat wij staan voor kwaliteit!

Doordat wij kwalitatief hoogwaardige producten verwerken kunnen wij een waterdichtheid garantie aanbieden van 10 jaar. Dit betekent het garant staan voor de kwaliteit van ons vakmanschap.

Na oplevering van een nieuw of gerenoveerd dak ontvangt u een schriftelijke bevestiging, het garantiecertificaat. Dit certificaat staat garant voor onze service en kwaliteit.

DE KWALITEIT EN VAKMANSCHAP VAN ONS BEDRIJF:

LAATSTE PROJECTEN

Bungalow
Riethoven

Bungalow
Valkenswaard

Aanbouw
Wintelre

Aanbouw
Echt

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?