Skip to main content

Jaarlijks onderhoud is noodzakelijk

Voor bedrijven, eigenaren van grote panden en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is een jaarlijkse dakinspectie een absolute must. Achterstallig onderhoud aan daken veroorzaakt slijtage, waaruit voortvloeiend grote problemen kunnen ontstaan.

Onze slogan luidt dan ook: ” Dak behoud vraagt jaarlijks onderhoud”

Dakinspectie

Een dakinspectie toont aan of er sprake is van achterstallig onderhoud of gebreken aan uw dak. Ons professionele advies geeft een goede kijk op wat er moet gebeuren aan uw dak, op zowel de korte als lange termijn. Met een zorgvuldig opgestelde rapportage van de onderhoudscontrole, krijgt u overzichtelijk op een rijtje in wat voor staat uw dak is en welk onderhoud er binnen afzienbare tijd verricht moet worden om het dak weer in topconditie te krijgen.

Wij bieden dakinspecties aan op vrijwel elk object. Dit kan gaan van een aanbouw tot een dak van een groot aantal m2. Particuliere- en bedrijfsobjecten, woonhuizen, woningcorporaties en ook andere grote daken vallen binnen ons bereik.
Niet alleen de theorie, maar juist ook de praktische kennis die wij hebben opgebouwd, geeft enorm veel inzicht en constateringen werken wij uit naar een correcte rapportage.

DE KWALITEIT EN VAKMANSCHAP VAN ONS BEDRIJF:

LAATSTE PROJECTEN

Bungalow
Riethoven

Bungalow
Valkenswaard

Aanbouw
Wintelre

Aanbouw
Echt

Bent u op zoek naar professionals in dakbedekking?